Een privé boot huren in Amsterdam
Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten.
Vanaf € 320,00 per uur

Een privé boot huren in Amsterdam

Met uw eigen gezelschap genieten van een rondvaart door de Amsterdamse grachten, dat is mogelijk bij Rederij P. Kooij.

U kunt een boot huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft , jubileum in uw huwelijk of gewoon omdat het een geweldige ervaring is. Ook uw zakelijke gasten kunt u mee aan boord nemen voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Opstappen is vrijwel overal mogelijk in Amsterdam.

Het is helaas niet mogelijk om bagage zoals, koffers, rolkoffertjes en backpacks mee aan boord te nemen of te stallen tijdens de vaart. 


Tarieven

De prijs voor het huren van een boot bedraagt € 320,00 per uur, tot een maximum van 40 personen. Bent u met meer dan 40 personen dan is de prijs € 8,00 p.p. per uur.

De prijs wordt berekend vanaf vertrek Rokin tot aan retour op het Rokin. Er worden geen extra kosten gerekend voor opstappen vanaf het Leidseplein (Rederij Boekel). 

Voor privé vaarten na 17.00 uur rekenen wij minimaal twee uur aan kosten. Opstappen is vrijwel overal mogelijk in Amsterdam.

Wij leveren onze boten inclusief schipper. Onze tarieven zijn inclusief 9% BTW.


Catering

Rederij Kooij werkt samen met TOB Services voor uw borrelvaarten en met Van Barneveld Culinair voor uw uitgebreide cateringvaarten. Het is ook mogelijk om uw eigen catering te verzorgen zonder bijkomende kosten. U kunt terecht op onderstaande pagina's voor meer informatie over een borrelvaart, lunchvaart of dinervaart.


Contact

U kunt bellen naar 020-6233810, mail naar info@rederijkooij.nl of vul ons offerteformulier in. 

 

 

Gids mee aan boord

Al onze boten zijn voorzien van een computergestuurd audiosysteem. Uitleg over de bezienswaardigheden langs de grachten van Amsterdam geschiedt via luidsprekers in de boot. Wij werken niet met oordopjes of headsets.

Wij geven in 10 verschillende talen uitleg. Deze talen zijn: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds, Chinees en Russisch.

Heeft u liever uitleg van een gids aan boord? Wij hebben in ons bestand gecertificeerde gidsen. Wij kunnen u in contact brengen met één van deze gidsen. Prijsafspraken dienen apart met hen gemaakt te worden.

Croisière Amsterdam

De route & onze vloot

Wij hebben onze Rederij Kooij route. Heeft u bepaalde delen van Amsterdam waar u ook langs wilt varen laat het ons weten. Wij kunnen onze route, voor zover mogelijk, aanpassen naar uw wensen.

Binnen onze vloot kunt u kiezen voor de boot die het beste bij uw wensen aansluit.

privé rondvaartboot amsterdam
paseos en barco amsterdam
privé rondvaartboot amsterdam


Rederij Kooij is helaas gesloten tot nader order.

De directie heeft dit besluit genomen vanwege het coronavirus COVID-19.

Onze excuses voor het ongemak. Wij wensen u en uw dierbaren veel gezondheid toe.

Voor meer informatie kunt u bellen op telefoonnummer 020-6233810

Sluit dit bericht

 

 

Unfortunately Rederij Kooij is closed until further notice

Management decided this due the coronavirus COVID-19.

We apologize for the inconvenience.

For more information you can call us on + 31206233810

Close message