Sail Amsterdam 2020 komt eraan!

De SAIL Amsterdam Rondvaart; een unieke belevenis met Rederij Kooij! 
 

Sail Amsterdam vanaf het water

NIEUWS: SAIL Amsterdam 2020 gaat niet door. Daarmee respecteert en volgt SAIL de noodzakelijke maatregelen vanuit de bevoegde instanties. Met de nieuw aangekondigde maatregelen, inclusief een verbod op grote evenementen tot 1 september a.s., is het onmogelijk geworden om SAIL Amsterdam 2020 te organiseren. In zorgvuldige afstemming met de Gemeente Amsterdam, Port of Amsterdam, Provincie Noord-Holland en andere betrokken partners is de lastige beslissing genomen om SAIL pas weer te organiseren in 2025. 

 

Nog even en dan is het weer zo ver, Sail Amsterdam 2020. Geniet van een speciale rondvaart langs de Tall Ships tijdens SAIL 2020. De Sail Amsterdam Rondvaart; een unieke belevenis met Rederij Kooij!

Beleef SAIL vanaf het water met Rederij Kooij tijdens De SAIL Amsterdam Rondvaart. De mooiste manier om SAIL te ervaren. Van woensdag 12 t/m zondag 16 augustus staat onze nationale hoofdstad weer in het teken van Sail Amsterdam. Dit jaar is een jubileumjaar, want dit is alweer de 10e editie van SAIL Amsterdam.  SAIL is een nautisch evenement dat om de vijf jaar in Amsterdam plaatsvindt. Grote en kleine historische Tall Ships, marineschepen en replica’s vormen het hart van SAIL Amsterdam.

Wij vertrekken vanaf onze steiger op het Centraal Station gelegen aan de Middentoegangsbrug. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Tel 020-6233810 of info@rederijkooij.nl

Binnenkort gaat via deze pagina de voorverkoop van start. Houd onze website in de gaten voor tickets!